Jemný zemiakový škrob
Zemiakový škrob
Hmotnosť balenia: 200g
Kód: 0022
Semarmyl
Je ideálny na zahustenie mäsových pokrmov a pokrmov pre bezlepkovú diétu, špecialít ázijskej, orientálnej, indickej a domácej kuchyne. Je optimálny na zahustenie a zjemnenie omáčok, polievok a krémov. Môžete ho použiť ako náhradu jemného kukuričného škrobu Zeamyl pri pečení múčnikov.
Údaje pre spotrebiteľa k tovaru
Použitie: Pred zahusťovaním pokrmov rozmiešajte Semarmyl v malom množstve studenej vody, vlejte do vriaceho pokrmu a za stáleho miešania nechajte zovrieť. Pri zjemnení pečiva zamiešajte a spracujte Semarmyl spolu s múkou.
Zloženie: zemiakový škrob
Skladujte v suchu!
Pomarančové kurča ( recept )
Suroviny:
3 lyžice slnečnicového oleja, 400 g kuracích stehien pokrájaných na tenké rezančeky bez kože a kostí, 1 cibuľu pokrájanú na kolieska, 1 roztlačený strúčik cesnaku,1 červenú papriku zbavenú semien a pokrájanú na pásiky, 85 g mladých hráškových strúčikov, 4 lyžice sójovej omáčky, 4 lyžice sherry, 1 lyžicu paradajkového pretlaku, šťavu z dvoch pomarančov, 2 lyžice Semarmylu, 2 pomaranče.
Vo veľkom predhriatom woku rozohrejeme olej. Vložíme rezančeky kuracieho mäsa a opekáme ich 3 - 4 minúty zo všetkých strán. Do woku pridáme cibuľu, cesnak, červenú papriku a mladé hráškové strúčiky. Opekáme ich ďalších 5 minút, alebo kým zelenina nezmäkne a kuracie mäso nie je celkom prepečené. V miske zmiešame sójovú omáčku so sherry, paradajkovým pretlakom, pomarančovou šťavou a Semarmylom. Zmes nalejeme do woku a miešame, kým omáčka nezačne hustnúť. Ošúpané pomaranče pokrájame na malé dieliky. Pridáme ich do woku a prehrievame ešte 2 minúty. Podávame hneď s uvarenou ryžou.
Dobrú chuť!
Výživové údaje na 100 g výrobku |
|
Energia |
1355 kJ / 319 kcal |
Tuky |
< 0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
< 0,1 g |
Sacharidy |
79 g |
- z toho cukry |
< 0,5 g |
Bielkoviny |
< 0,5 g |
Soľ |
0 g |