Parížska šľahačka a krém v prášku


Pevnosť a lahodná kakaová chuť
Hmotnosť balenia: 45g
Kód: 0011
Parížska v prášku = šľahačka z rastlinného tuku v prášku s kakaom
Je okamžite k dispozícii pri príprave dezertov a krémov.
Ako maškrta ochutená cukrom prípadne iným sladidlom v kombinácii s ovocím, pudingom, zmrzlinou, čokoládovou alebou ovocnou polevou.
Zabezpečí výbornú chuť a stabilitu krému do Parížskej torty a iných múčnikov.
Údaje pre spotrebiteľa k tovaru
Zloženie: speňovač (glukózový sirup, palmojadrový tuk úplne hydrogenovaný, emulgátory: E 471, E 472a, mliečna bielkovina, stabilizátor: E 340ii ), kakao so zníženým množstvom tuku (28%).
Na prípravu šľahačky a krému potrebujeme:
Mlieko: 150 – 200 ml, kryštálový cukor: 1 – 2 polievkové lyžice alebo iné sladidlo v primeranom množstve.
Príprava šľahačky:
Obsah balenia a cukor (podľa chuti) dobre rozmiešjte vo vysokej nádobe šľahača v studenom mlieku a šľahajte elektrickým šľahačom pri najvyšších obrátkach do požadovaného zhustnutia - cca 3 min. Pred použitím uchovávajte v chladničke.
Príprava krému:
Obsah vrecka a cukor dobre rozmiešajte s mliekom vo varnej nádobe a dajte variť. Množstvo mlieka a cukru dávate v závislosti od požadovanej hustoty a chuti krému.
Za stáleho miešania nechajte zovrieť a odstavte. Nechajte vychladnúť a odložte aspoň na 12 hod. ( na noc ) do chladničky. Potom vyšľahajte elektrickým šľahačom pri najvyšších obrátkach na hustý krém - cca 3 min. Vzniknutý krém je stabilný a je vhodný na plnenie a zdobenie tort a múčnikov. Dobrú chuť!
Skladujte v suchu!
Výživové údaje na 100 g výrobku |
|
Energia |
2170 kJ / 517 kcal |
Tuky |
37g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
26g |
Sacharidy |
45g |
- z toho cukry |
18g |
Bielkoviny |
11g |
Soľ |
0,72g |