Parížska šľahačka a krém v prášku

Parížska šľahačka a krém v prášku Bez lepku

Pevnosť a lahodná kakaová chuť

Hmotnosť balenia: 45g

Kód: 0011

ks
0,51€

Parížska v prášku = šľahačka z rastlinného tuku v prášku s kakaom

Je okamžite k dispozícii pri príprave dezertov a krémov.
Ako maškrta ochutená cukrom prípadne iným sladidlom v kombinácii s ovocím, pudingom, zmrzlinou, čokoládovou alebou ovocnou polevou.
Zabezpečí výbornú chuť a stabilitu krému do Parížskej torty a iných múčnikov. 

Údaje pre spotrebiteľa k tovaru

Zloženie: speňovač (glukózový sirup, palmojadrový tuk úplne hydrogenovaný, emulgátory: E 471, E 472a, mliečna bielkovina, stabilizátor: E 340ii ), kakao so zníženým množstvom tuku (28%).

Na prípravu šľahačky a krému potrebujeme:
Mlieko: 150 – 200 ml, kryštálový cukor: 1 – 2 polievkové lyžice alebo iné sladidlo v primeranom množstve.

Príprava šľahačky:
Obsah balenia a cukor (podľa chuti) dobre rozmiešjte vo vysokej nádobe šľahača v studenom mlieku a šľahajte elektrickým šľahačom pri najvyšších obrátkach do požadovaného zhustnutia - cca 3 min. Pred použitím uchovávajte v chladničke.

Príprava krému:
Obsah vrecka a cukor dobre rozmiešajte s mliekom vo varnej nádobe a dajte variť. Množstvo mlieka a cukru dávate v závislosti od požadovanej hustoty a chuti krému.
Za stáleho miešania nechajte zovrieť a odstavte. Nechajte vychladnúť a odložte aspoň na 12 hod. ( na noc ) do chladničky. Potom vyšľahajte elektrickým šľahačom pri najvyšších obrátkach na hustý krém - cca 3 min. Vzniknutý krém je stabilný a je vhodný na plnenie a zdobenie tort a múčnikov. Dobrú chuť!

Skladujte v suchu!

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energia

2170 kJ / 517 kcal

Tuky

  37g

 - z toho nasýtené mastné kyseliny

  26g

Sacharidy

  45g

 - z toho cukry

  18g

Bielkoviny

  11g

Soľ

0,72g